Nyhedsbreve

Home » Services » Marketing » Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

I dagens virkelighed, har de fleste af os højst sandsynligt skrevet sig op til et nyhedsbrev eller givet vores mail ud, for at tilmelde os en konkurrence.
Efterfølgende modtager man som regel mails der fortæller om kommende arrangementer, tilbudskampagner eller blot virksomhedsinformationer der kan være relevante for de pågældende kunder. Dette kan være informationer såsom ændrede åbningstider, ny adresse eller nye medarbejdere. 
Nyhedsbreve kan på den måde være en fremragende måde at opbygge en tæt relation til jeres kunder på. Det er en kommunikationskanal, hvor I generelt kan holde jeres kunder varme, skabe en relation til nye kunder, lave gensalg til tidligere kunder og lignende.

Som altid, er den strategiske planlægning afgørende.
Vigtige faktorer i en god nyhedsbrevstrategi, er at den er engagerende, relevant og informativ.
Det er, med andre ord, et direkte talerør til virksomhedens specifikke kunder/interessenter.

Opbygge relationer

Ved at tilbyde værdifuldt indhold, kan nyhedsbreve bidrage til at opbygge og styrke relationerne til jeres målgruppe. Det kan skabe tillid og loyalitet blandt jeres abonnenter/kunder.

Drive trafik

Nyhedsbreve kan være effektive til at generere trafik til virksomhedens websted, blogindlæg, sociale medier eller andre platforme. Ved at inkludere links og interessant indhold, kan I guide læserne til yderligere interaktion med virksomheden.

Markedsføring og salg

Gennem nyhedsbreve kan I markedsføre produkter eller tjenester, annoncere kampagner, tilbud, nye produkter el. lign. og dermed øge salget. Ved at bruge nyhedsbreve strategisk kan I direkte påvirke købsbeslutninger hos jeres abonnenter.

Nordicmedia

Skab effektive nyhedsbreve 

Hos Nordic Media hjælper vi jer igennem hele processen. Vi udvikler en effektiv strategi i tæt samarbejde med jer, lytter til jeres ønsker og mål. Vi vil, i samarbejde med jer, planlægge hvilke nyhedsbreve der skal laves, hvad deres indhold skal være, samt med hvilken kadence I ønsker at nyhedsbrevene skal sendes ud til kunderne.

Derudover vil vi hele tiden arbejde ud fra relevante tal og data, så vi sammen kan finde frem til, hvordan jeres nyhedsbrevskampagne høster de mest effektive resultater.

20+ års erfaring som digitalt bureau

Vi har været med til at udvikle over 400 cases – se nogle af dem her

Se alle cases

Bliv ringet op af en specialist

Brug for ekspertise? Tag det første skridt. Udfyld dine detaljer, og lad os gøre resten ved at forbinde dig med den rette specialist