MISSYA

Nordic Media / CASES / MISSYA

Omfattende optimering med MissYa

En af vores store kunder, der sørger for spændende projekter, er MissYa. Her har vi haft mulighed for at bevæge os ud i flere af vores ekpertise områder med omfattende optimering og nye tiltag.

Vi har sørget for, at MissYas nye hjemmeside er både flot og brugervenlig og visuelt fortæller en sammenhængende historie. 

Vi har også optimeret deres indsats på de sociale medier, specielt Facebook og Instagram, og sat nye rammer for deres SEO – alt sammen med det formål for øje at skabe vækst for virksomheden og interessant indhold, der er nemt at finde, for kunderne.

I samarbejdet med Nordic Media, har vi som virksomhed oplevet at få 100% fokus hele vejen igennem processen.

Det har været både inspirerende og udviklende for vores digitale strategi. Mest af alt har det været vigtigt for os, at det var en enkel og meget effektiv proces, og det har Nordic Media leveret meget overbevisende. 

Udover hjemmesideopbygning og vedligeholdelse, har vi også samarbejde omkring SoMe strategier og implementering af dem.

I et tæt samarbejde med Nordic Media lykkedes det at få maksimal fokus på vores samarbejde med Medina, og dette løftede kollektionen helt ud til forbrugeren via SoMe og ikke mindst via den speciallavede app.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Nordic Media.

– Morten Christensen
  CEO, Missya Underwear A/S

kunde udtalelse MissYa

Skal vi hjælpe med jeres næste opgave?

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

    Er du i tvivl om noget eller bare gerne vil høre mere om dine muligheder for hvad vi kan gøre for jer?

    Så vil vi altid gerne hjælpe dig eller svare på dine spørgsmål. Smid os en henvendelse – så besvarer vi den hurtigst muligt.

    Du kan også altid ringe til os på: +45 7199 1802