Webudvikling

Nordic Media / SERVICES / Webudvikling
web development img
hjemmesider img

HJEMMESIDER

 Når vi opretter eller optimerer din nye hjemmeside gennemgår vi alle jeres billeder, videoer og logoer, så de ikke fremstår i dårlig opløsning eller pixelerer. I de fleste tilfælde kan vi også bearbejde og designe nye visuelle præsentationer på baggrund af indsendt materiale.

Se mere
webshop img

WEBSHOP

Når du får lavet en webshop hos os, bygger vi den altid med responsive design. Din shop bliver automatisk optimeret på både PC, tablets og smartphones. Så uanset hvilken skærm dine besøgende sidder med, vil din hjemmeside eller shop frembringe dit brand og budskab på en præsentabel måde.

Se mere
produktion og indkøb

WEBPORTALER

En webportal giver mulighed for at optimere den interne kommunikation. Når vi kender dine foretrukne funktioner, kan vi tilpasse portalen og integrere andre platforme. På den måde kan du få flere ting samlet under én fane som fx en kalender, et økonomiprogram eller et bookingsystem.

Se mere
app img

APP PRODUKTION

Mange søger i dag efter nye produkter eller handler online via deres Smartphone. En app er en rigtig god ide, hvis du ønsker at lave direkte tiltag rettet mod dine kunder, så relationerne opbygges, og der skabes større loyalitet. Hos Nordic Media kan vi designe og udvikle apps til din virksomhed.

Se mere
hosting img

HOSTING

Hos Nordic Media kan du for en lav årlig ydelse få hosting til dine løsninger. Vi sørger for, at dine side altid bliver hosted med den nødvendige sikkerhed, backup og driftstid. Ved at lade os hjælpe dig med en effektiv, hurtig og sikker hosting, slipper du selv for mange af de tekniske bekymringer.

Se mere
brandanalyse img

SUPPORT AFTALER

Opgaven er desværre ikke slut, når de nye sider eller programmer er oppe og køre. Derfor tilbyder vi en supportaftale, så jeres CMS, plugins, datasikkerhed osv. hele tiden fungerer optimalt. Vi kan kontaktes pr email og tlf., og derudover får I adgang til 24/7 sikkerhedscenter.

Se mere
web screens img