CASES

Nordic Media / CASES

MEDINA X MISSYA

Vi var med ombord, da Medina lavede sin undertøjskollektion sammen med Missya. Læs mere om hvordan der blev skabt succes med lanceringen.

Læs mere om denne case

DESIGNSKOLEN KOLDING

Da Designskolen i Kolding var vært for den prestigefyldte internationale designkonference Cumulus, fik vi æren af at stå for hjemmesiden og appen, der skulle bruges til konferencen. Et stort skulderklap, at en af de mest anerkendte design institutioner, valgte os.

Læs mere om denne case

RESTARTJUICE

Hvem elsker ikke juice og sundhed? Vi gør ihvertfald og vi skabte 287% vækst i omsætning på 250 dage. Læs i denne case mere om, hvordan en ny platform og dedikeret markedsføring fik Restart Juice til at være blandt markedslederne i Danmark.

Læs mere om denne case

MISSYA

Når man snakker international handel, BtB og ikke mindst BtC forbrugerfokus, så er Missya med deres brand helt klart en af de mest spændende kunder vi har. Det er fashion, det er image og det forbrugertrend så det basker. Læs i casen om hvordan det blev formidlet via en ny hjemmeside, app og design materiale til butikkerne.

Læs mere om denne case

FUTURE FRIENDLY FOOD

Har du aldrig hørt om en sund is? Det havde vi heller ikke indtil vi mødte Future Friendly Food. Derfor skulle kommunikationen af denne is være helt unik og det samme gælder den visuelle identitet. Læs mere om eventyret og hvordan Future Friendly Food endte med at blive solgt hos 7-Eleven.

Læs mere om denne case

GUSTAV

En klassisk og traditionsrig brand, anerkendt på verdensplan skulle digitaliseres. Lige fra SoMe profiler til en ny hjemmeside platform. Vi fik transformeret brandets digitale identitet og skabt en masse online trafik og synlighed.

Læs mere om denne case

GREENIFY

Vi har været med på Greenify’s rejse, næsten lige fra starten. Opgaven består i rådgivning og opbygning af en ny webshop samt den videre drift. Læs mere om, hvordan Greenify vækstede helt fantastisk efter vi lancerede deres nye webshop.

Læs mere om denne case

KOLOMORE

Kolomore giver liv til gamle møbler, rum og genstande. Hvordan formidler man denne digitale løsning, nemmest for kunden? Vi byggede en app, der med få klik kunne tage et billede af det eksisterende rum eller genstand, ligge farver på og ikke mindst indsætte nye foruddefinerede elementer ind. Stor succes!

Læs mere om denne case

SHAPE FM

Sport, muskler og sved! En opgave der bestod i at bygge en ny hjemmeside  for Shape FM, som havde fokus på medlemmerne og de funktioner, der er nødvendige for brugen af centeret. Herunder hold, tilbud, medlemskab m.m.

Læs mere om denne case

GOTABLE

GoTable er en last-minute bord booking platform. Hele ideen er at matche restauranter med ledige borde med kunderne. Vores opgave var at formidle servicen gennem en platform og app, på smartest og mest funktionelle måde. Vi lavede en funktionel app, der via swipe ideen lader kunderne swipe mellem ledige borde og booke et bord indenfor 15 sek.

Læs mere om denne case

LCD Media

Når vi snakker LCD Media, snakker vi løsninger i verdensklasse. Bestseller, Lego, Jysk, 3 Mobil, Telia, Salling Group og mange flere kunder. Vores opgave var at formidle deres visuelle univers, gennem en ny hjemmeside og online markedsføring.

Læs mere om denne case

European Bartender School

European Bartender School har skoler i mere end 25 lande og 50.000 studerende, som har gennemført deres uddannelse. Tiden var moden til at udvikle en digital e-learnings app, som kunne gøre skolegangen nemmere for de studerende. Vi byggede en cocktail app, hvor sjov og læring samles i et.

Læs mere om denne case

UC SYD

UC Syd i Kolding overgik til et nyt intranet-system, nemlig BlackBoard. I den anledning havde de brug for at lave single logon løsninger, grafisk opsætning og ikke mindst justeringer, for at tilpasse det verdenskendte BlackBoard system til deres institution. Vi assisterede dem med opgaven.

Læs mere om denne case

Image Kompagniet

Et kæmpe brand, forhandlere i flere lande og ikke mindst et setup, hvor de digitale løsninger for alvor kom på prøve. Fuld automation med Navision, lagerstyring, CRM, kunderabatter, produktintegration, pakkelabels og m.m. Vi fik digitaliseret Image Kompagniet og skabte en fuldautomatisk webshop.

Læs mere om denne case

Living Earth

Happy people, Happy planet. Motto’et siger det hele. Et brand, der kun har et formål og det er at levere topklasse varer i verdensklasse. Økologi, sund kaffe, raw chookolade. Vi byggede webshoppen, der skulle skabe den visuelle identitet og salget online.

Læs mere om denne case

TOO GOOD TO GO

Kort tid efter To Good To Go blev lanceret, kom vi med på opgaven om at bygge deres ansigt udatil. Vi byggede flere hjemmesider på forskellige sprog, og satte for alvor fokus på TGTG’s brand og ikke mindst koncept.

Læs mere om denne case

DIN PARKERING

Online parkeringsplads booking og reservation? Din Parkering der driver flere parkeringspladser i Danmark, havde et ønske om et online booking system, hvor kunderne kunne reservere og betale deres parkering på portalen. Se med i casen, hvordan vi løste opgaven.

Læs mere om denne case

GERTZ BAKERY

En bager i Kolding, Nyborg og Kina. Sådan startede denne case. Et ønske om at gøre brød og kage køb nemt online og integrere med kontokunderne, som forefindes i de fysiske butikker i forvejen. Vi byggede webshoppen med custom funktioner og skabte en funktionel, nem og overskuelig service. Lige fra morgen, middag og weekendleveringer til unikke sandwichs.

Læs mere om denne case

CCT GROUP

Når den lokale glarmester vil online og skabe leads i hele Danmark, skal de også bruge en hjemmeside, der konverterer besøgende til reelle henvendelser. Det kræver ordentlige landingssider, troværdige projekter og ikke mindst et ansigt udadtil, der viser hvem CCT Group er og deres kompetencer. Mød CCT Group og hør nærmere om hvordan de fik kæmpe succes med deres hjemmeside.

Læs mere om denne case

APEX RACING

Fart i blodet, det har Mikkel Grundtvig i hvert fald massere af. En ung dreng, der har en drøm og det er at blive F1 kører indenfor 5 år. Nordic Media har bygget den visuelle identitet og markedsføringsmateriale for Mikkel, så hans drømme og sponsorater kunne føre ham videre i hans eventyr.

Læs mere om denne case

HANSSON & PARTNERS

Hansson& Partners er et af Danmarks største forsikringsmægler virksomheder. De havde brug for en platform, hvor deres kunder kunne logge ind og se deres eget panel med policer, betingelser og sager. Vi har hjulpet Hansson&Partners med at bygge deres online platform og hele kundeoplevelsen online.

Læs mere om denne case

KIRKEDAL KOMPOSIT

Hvor mange m2 skal der bruges og hvilke materialer? Vi integrerede Google Maps på Kirkedal´s side, så kunderne kunne finde deres egen adresse og tegne arealet direkte. Derefter skulle de bare vælge deres ønskede profiler og materialer med få klik, og så kunne vi give dem præcise tal, materialeforbrug og ikke mindst vejledninger, datablade og et tilbud lige i indbakken. Hele processen blev kortet ned fra flere timer til 2 minutter. Det er en succeshistorie uden sammenligning.

Læs mere om denne case
kirkedal case billede

SERIGRAFEN

Hvad nu hvis en kunde kunne uploade deres tøj og designe på det online, så det kunne sendes i tryk automatisk? Det var udfaldet af en brainstorming vi havde med Serigrafen i Kolding. Derfor byggede vi et stort design værktøj online, hvor kunderne kunne finde deres eget bibliotek med grafik, logoer og diverse. Uploaded emner og logoer, designe og billedredigere online og sende det til tryk med få klik!

Læs mere om denne case

EASYSTORAGE

Ved du hvor stort 20m2 eller 35m2 depotrum er? Det gør vi heller ikke. Men Easystorage havde brug for, at deres kunder fik den hjælp online og kunne booke og underskrive aftalen med det samme, samt modtage adgangskoder og betingelser i samme mail. Derfor byggede vi en platform, der på alle måder kørte fuld automatisk. Lige fra hjælp til at finde et rum, underskrift med NEM ID og løbende administration af rum og kunder.

Læs mere om denne case

KAISERKAFFE

Når kaffe ikke bare er kaffe og leverandører af virksomhedernes nerve, skulle digitaliseres, valgte de Nordic Media med god grund. Ideen var at lave en platform, hvor kunderne kunne bestille alt lige fra kaffemaskiner, forbrugsvarer og ikke mindst service. Den nye service kombineret med en masse forskellige marketingtiltag, sørgede for vækst og mange leads til Kaiserkaffe.

Læs mere om denne case

ASTRO MATCH

Dating og match efter dit horoskop. Vi byggede Astro Match, et datingsite, der indeholder alt lige fra profiler, chat funktioner, medlemskab men vigtigst af alt, en matchmaking site baseret på horoskoper. Se med i casen, hvad udfaldet af siden blev.

Læs mere om denne case

Kramer’s

Is, proteiner og færre kalorier. En fantastisk kombination, som gjorde denne case ligeså spændende at arbejde med. Opgaven var at designe ny emballage for lanceringen af Kramer’s protein pind-is, som bl.a. skulle sælges i Coop og 850 andre forhandlere.

Læs mere om denne case