KIRKEDAL KOMPOSIT

Nordic Media / CASES / KIRKEDAL KOMPOSIT
Kirkedal terrasse
Kirkedal terrasse 3
Kirkedal terrasse 2
Kirkedal terrasse 4
Kirkedal hegn 2

En ny beregner blev kernen i virksomheden

Én af de helt store succeshistorier blev skabt gennem vores samarbejde med Kirkedal. Virksomheden ville optimere salget af hegn og terrasser gennem deres forhandlere, og gøre oplevelsen i forhold til forbrug af materialer og priser, mere overskuelig for både forhandlere og dem selv.

Vi byggede derfor en webshop med en beregner for materialeforbrug, der kan give inspiration og præsentere den samlede pris, forbrug og data. Ikke nok med at beregneren gør den samlede oplevelse en del mere smooth, så integrerede vi også en funktion, der tillader kunderne at tegne et areal ind på deres adresse via Google Maps. Derefter skal de blot vælge profil, farve og materiale og får således et komplet overblik over materialeforbrug og pris.

Vi har fået markedets bedste beregner!

“Vi kom til Nordic Media for en del år siden med en idé og et ønske om en BEREGNER af materialeforbrug og pris til hjælp for vores forhandlere, kunder og os selv. I dag har vi markedets bedste og mest anvendelige BEREGNER, som er til stor hjælp for alle.

Ligeledes har Nordic Media for nyligt udarbejdet en App som styrer vores kalendersystem, kørselsregistrering, kunder, møder og statistik. De er i dag også bureauet bag al vores SEO og Adwords kampagner – ligesom vi også kan takke dem for vores tilfredsstillende rancering på Google. Vi er i tæt dialog med Nordic Media, som altid er lydhøre, informative og kommer med gode råd”.

– Charlotte Kjeldsen | Treetops A/S

Charlotte fra Treetops

Skal vi hjælpe med jeres næste opgave?

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

    Er du i tvivl om noget eller bare gerne vil høre mere om dine muligheder for hvad vi kan gøre for jer?

    Så vil vi altid gerne hjælpe dig eller svare på dine spørgsmål. Smid os en henvendelse – så besvarer vi den hurtigst muligt.

    Du kan også altid ringe til os på: +45 7199 1802