SERVICES

Nordic Media / SERVICES

Analyse & Strategi

Man nødt til at kende sin målgruppe, sit marked og sine ressourcer. Samtidig skal man vide, hvad der trender i dag, og hvordan man anvender disse trends. Det betyder tidskrævende research og dybe analyser. Hos Nordic Media kan vi lave al forarbejdet for dig, og derefter kan vi hjælpe dig med at optimere din virksomhed på baggrund af resultaterne.

Udforsk mulighederne

Webudvikling

Der findes ikke en succesfuld virksomhed i dag, der ikke har en online identitet. Om det er i form af en hjemmeside, webshop eller sociale medier er blot et spørgsmål om, hvor målgruppen befinder sig. Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige kommunikationskanaler, designe content og bygge dit brand op, så din online identitet bliver skarp og giver vækst.

Udforsk mulighederne
service webdev img
service marketing img

Markedsføring

Udover den online markedsføring der bl.a. inkluderer design, content creation og SoMe-ads, kan vi også hjælpe dig med at nå ud til flere gennem e-mail marketing, grafisk design til print, reklamer, videoproduktion m.m. Vi laver en skarp vurdering af, hvilke medier din virksomhed vil have optimal gavn af og udfører derefter al arbejdet for dig.

Udforsk mulighederne
Kom i kontakt med os.

Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi vil komme i kontakt med jer hurtigst muligt. Vi ringer indenfor 2-4 timer.