Om os

Home » Om os

Alt Succes stærkt tilstede starter med forbrugerfokus

– Lær os bedre at kende lige her.

Konsulenthuset Nordic Media er et marketing bureau, der er bygget omkring ideen om at kombinere markeds- og forbrugeranalyser med digitale løsninger for at skabe værdi innovation og effektive markedsføringsstrategier på tværs af digitale platforme.

Når man analyserer og får indsigt i de værdier der danner forbrugerbehovene og købsintentionerne, for at realisere de markedsbehov der er afgørende for forretningens succes samt bruger relevante offline og online platforme for markedsføring og kommunikation, skaber man både større vækst og konkurrencedygtige fordele. Vi kan hjælpe med analyse og strategi, digitale løsninger, samt markedsføring af disse.

 

Det handler om markedet og jeres kunder, deres behov og den værdi I bør levere og kommunikere.

Vores filosofi og engagement ligger i det substantielle i innovative løsninger og vi brænder for at skabe større kunderelationer. Mange gør det rigtig godt allerede, men måden kunderne tænker og handler på har ændret sig. Der er større fokus på online og sociale medier, som skaber nye muligheder, men også udfordringer. Derfor er vores primære fokus, at skabe større afstand mellem perceptionerede cost og benefits, som samlet giver større forbruger nytteværdi. Formålet er bedre kunderelationer, der er målbart og skaber resultater i form af større vækst og bundlinje.

Vores værdier er drevet af resultater og en høj integritet

Betydningen af foranalyse ligger i dens afgørende rolle for at skabe klarhed og retning i projektudviklingsprocessen. Ved at grundigt forstå formål, målgruppe og forventninger sikrer foranalysen, at det endelige resultat opfylder projektets mål og behov effektivt.

Vi tænker strategisk

Vi leverer strategisk og innovativ tænkning og en marketingfokus der kan få flyttet dit koncept fra vision til realitet.

Kernekompetencen for vores strategi er at nå planlagte og målbare resultater. Vi kan hjælpe dig med at planlægge og udforme alle dine marketingaktiviteter.

Vi er engagerede

Vi er punktlige og overholder altid vores aftaler og services. Vi udfører vores projekter med et højt engagement, da vi gerne vil være stolte af vores resultater.

Kunden er i centrum hos os. Den rådgivning vi tilbyder og relationen som bliver opbygget med vores kunder, er værdigrundlaget for vores fremtidige samarbejde.

Vi er kompetente

Vi indgår kun aftale om projekter, hvis vi har de rigtige kompetencer og føler os rustet til at løse opgaven med fuld tilfredshed. Derfor gennemser vi og udvider tit vores partnerring, så vi kan tilbyde en bred vifte af løsninger, som kan samle vores kunders projekter under samme tag. Det er afgørende for os, at du får værdi for pengene og værdi skabes med de rigtige kompetencer.

R

Vi yder god service

Vi har hjertet med og elsker at servicere vores kunder. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan kontakte os, når det passer ind i deres daglige aktiviteter. En rolig og sund samtale forebygger misforståelser og fejl samt skaber rum for bedre resultater.

Vi kan træffes mandag-fredag fra kl. 08.00-16.00.

Vi er stærkt tilstede lokalt og støtter vores by

Vi støtter følgende projekter i Kolding både som hovedsponsor, sponsor og erhvervsnetværk

Kolding IF

KIF

Trapholt Erhvervsklub

Business Kolding

Kristina Extreme running

Kolding Half