Moby Mountain

Baggrund:

Moby Mountain, et dansk firma med fokus på at skabe magiske øjeblikke i hverdagen, specialiserer sig i produktion og salg af tagtelte i høj kvalitet. Deres dedikation til kvalitet og fremragende kundeservice er fokuspunktet i deres forretningsetik. Gennem årene har Moby Mountain været en værdsat klient i Nordic Medias kundeportefølje, hvor vi har haft privilegiet af at deltage i udviklingen af deres online tilstedeværelse.

Samarbejde:

I samarbejde med Moby Mountain har vi skabt en hjemmeside og webshop, der skiller sig ud fra traditionelle online platforme. Kunden ønskede ikke blot en standardløsning, men et integreret styringssystem, der omfattede lagerstyring og en ordreintegration til e-conomics som sikrer, at deres ordre bliver sendt direkte til deres økonomisystem.

Udover opbygningen af den nye hjemmeside og webshop, har vores partnerskab ført til flere spændende foto- og videoshoots. Disse fotos og videoer udgør en værdifuld del af det indhold, der præsenteres på hjemmesiden og webshoppen og bidrager til at fremhæve produkterne på en engagerende og tiltalende måde.

Konklusion:

Gennem vores tætte samarbejde med Moby Mountain, fortsætter vi med at stræbe efter at forbedre deres online platforme og skabe en uforglemmelig kundeoplevelse.