Treetops

Baggrund:

Treetops er mere end bare en sammenkobling af virksomheder; det er en dynamisk gruppe bestående af FibroTech, Kirkedal og Nordic Fibercement, som hver især repræsenterer fremragende brands inden for kompositmaterialer, akustikpaneler og fibercementprodukter. På den måde, har TreeTops en etableret plads i markedet, hvor de er stærkt positioneret.

Samarbejde:

Nordic Media har været en betroet og stolt samarbejdspartner med TreeTops siden 2013. Det har i alle år været en sand fornøjelse at samarbejde med TreeTops, og vores mangeårige samarbejde har givet os en dyb professionel relation. Nordic Media har i denne process været ansvarlige for virksomhedens markedsføring på tværs af samtlige platforme, styring af sociale medier, design og eksekvering af annoncestrategier, opbygning af deres hjemmesider, udvikling af beregningsværktøjer på mere end 15 forskellige sprog – blot for at nævne nogle ansvarsområder.

Vi ser med spænding frem til at fortsætte vores gode partnerskab med TreeTops og er beærede over at få lov at hjælpe dem helt til tops.