DESIGNSKOLEN KOLDING

Nordic Media / CASES / DESIGNSKOLEN KOLDING
designskolen container

Danmarks største designinstitution

I forbindelse med designskolens værtskab for Cumulus, en international designkonference der nyder stor prestige, havde skolen brug for både en hjemmeside og en app. Nordic Media fik æren af at stå for begge platforme.

Appen inkluderede blandt andet en tilmeldingsformular samt vejledninger og manualer til internationale gæster, så de kunne nyde deres ophold og opleve byens gæstfrihed.

Det var i den grad en stor ære at blive udvalgt blandt vores mange dygtige konkurrenter af Danmarks største designinstitution.

Designskolen Kolding fejrede sit 50 års jubilæum, med blandt andet en stor international designkonference. REDO-konferencen blev afholdt i regi af Cumulus, som er en sammenslutning af verdens bedste design-, kunst- og medieuddannelser. Konferencen handlede om at igangsætte initiativer, som skal sikre design mere ’impact’, når det gælder de politiske beslutningsprocesser til fordel for en bæredygtig udvikling.

Konferencen var vigtig for Designskolen Kolding, og vi har derfor prioriteret at få skabt en unik visuel identitet med hjælp fra WOAU i Holland og en stærk online-platform i samarbejde med Nordic Media, som sikrede eksponering, genkendelighed og brugervenlighed.

Vi ha været meget glade over dette samarbejde, som også nyder international anerkendelse.

– Marianne Baggesen Hilger
Communications Officer

marianne_hilger designskolen

DESIGNSKOLEN KOLDING APP

Skal vi hjælpe med jeres næste opgave?

    Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

    Er du i tvivl om noget eller bare gerne vil høre mere om dine muligheder for hvad vi kan gøre for jer?

    Så vil vi altid gerne hjælpe dig eller svare på dine spørgsmål. Smid os en henvendelse – så besvarer vi den hurtigst muligt.

    Du kan også altid ringe til os på: +45 7199 1802