Nyt medlem i vores team

Christoffer Boesen bringer en omfattende viden om den digitale verden med sig og har arbejdet med PPC Marketing siden 2018. Hos Nordic Media er Christoffer vores ekspert inden for Google Ads og Meta Business. Han står altid til rådighed for vores kunder.

“Mit primære fokus har altid været at levere målbare resultater for de kunder, jeg samarbejder tæt med, og vigtigst er at skabe et godt forhold og have en god kommunikation med mine kunder. Jeg besidder en bred vifte af kompetencer, men mine specialeområder inkluderer især PPC, Google Ads og Meta Business, konverteringsoptimering og online marketing. Jeg har en stor interesse i at følge med i udviklingen og udforske de muligheder, der findes for at målrette og dokumentere værdien af marketing.”

Vi ser frem til at samarbejde med Christoffer og drage fordel af hans mange års erfaring. Hvis du har brug for professionel hjælp til at optimere dit nuværende digitale marketingsetup, så tøv ikke med at kontakte Christoffer på følgende kontaktoplysninger:

E-mail: chbo@nordicmedia.dk

Telefon: +45 25942772