Kolding Museum

Kunde:

Museum Kolding er et statsanerkendt kulturhistorisk museum, beliggende i smukke Kolding Kommune. Her er et stort fokus på at sikre Danmarks kulturarv og formidle lokalhistorie gennem sine tre besøgssteder: UNESCO verdensarvsbyen Christiansfeld, Skamlingsbanken og Staldgården på Slotsbanken.

Udfordring:

Til trods for en rig historisk arv og unikke udstillinger, kæmpede Museum Kolding med at tiltrække den ønskede kundeskare, både online og i fysisk forstand. Samarbejdets formål er at fremme lokal forståelse og højne virksomhedens besøgstal.

Løsning:

Nordic Media udarbejdede en strategisk strategi med fokus på Google Ads. De implementerede tiltag indebar:

Nøgleordsanalyse og kampagneoptimering:

Udviklede nøgleordsstrategier med fokus på museets kerneområder såsom kulturhistorie, håndværk og design samt specifikke udtryk relateret til Museum Koldings tre unikke lokationer.

Geografisk og demografisk målretning:

Segmenterede annoncer målrettet potentielle besøgende i og omkring Kolding; desuden turister i Danmark, der søger kulturelle oplevelser.

Kreativ annonceudvikling:

Nordic Medias annoncespecialister udviklede engagerende annoncekopier og visuelle materialer, der fremhævede museets særlige udstillinger og historiske betydning.

Effektiv anvendelse af annonceudvidelser:

Desuden indsatte vi relevante annonceudvidelser for at forbedre visibiliteten og tilgængeligheden af museets tilbud – herunder rutebeskrivelser og specielle begivenheder.

Resultater:

Klikraten (CTR) steg markant, hvilket viser et forøget engagement og større interesse.
Museets hjemmeside oplevede en vækst af besøgende til over det dobbelte – hvor en stor andel af disse var unikke besøgende.
Derudover oplevede Museum Kolding også vækst på et andet afgørende område; nemlig antallet af besøgende på museets tre lokationer. Denne stigning indebar både direkte bookinger og desuden besøgende, der mødte op uden forudgående reservation.

Konklusion:

Ved at indføre en struktureret og målrettet Google Ads strategi, lykkedes det Nordic Media at forbedre Museum Koldings digitale tilstedeværelse og øge både online og fysisk trafik. Dette har ikke kun hjulpet museet med at nå flere interesserede og potentielle besøgende men også styrket dets rolle i bevarelsen og formidlingen af dansk kulturarv.