Fractum

Baggrund:

Fractum ApS, blev etableret i Danmark i 2004. De er en international virksomhed, og en af de førende udviklere og producenter af maskiner til mineindustrien og til stålindustrien. Med deres innovative breaker har Fractum hjulpet mange virksomheder med at optimere deres produktion, og tilføjet stor værdi til disse virksomheder.
Fractum havde et ønske om at øge deres online tilstedeværelse og synlighed, og samtidigt begynde at operere i flere lande end tidligere, og manglede derfor en samarbejdspartner til at assistere dem og vejlede dem i denne rejse.

Udfordring:

Fractums største udfordring var at nå ud til flere virksomheder end tidligere, og samtidigt fortælle om deres innovative maskine. Fractums breaker outperformer lignende maskiner, og alternative metoder til at “ødelægge” store sten og massive jernklumper, som mange stålværker og miner har udfordringer med. Det var vigtigt at bringe dette budskab ud til de rigtige virksomheder og på de rigtige kanaler.

Løsning:

Nordic Media var hyret til, i samarbejde med en af deres interne medarbejdere, at komme med løsninger, sparring, brainstorming og selvfølgelig implementering af de forskellige tiltag som der skulle udføres.

Søgemaskineoptimering (SEO):

Der SEO score skulle forbedres, og vi fandt sammen frem til de mest relevante søgninger, som de ønskede en større synlighed på.
Ligeledes var der flere af deres side som trængte til fornyet SEO juice og generelle optimeringer. Vi hjalp med implementering af tekster, samt sparring til deres interne medarbejdere.

Digital markedsføring:

Med fokus på Google Ads og LinkedIn annoncering, har vi fået opsat flere kampagner, i mange dele af verdenen, med fokus på blandt andet deres breaker, deres services, jobansøgninger og mere, for at øge deres brand awareness og fortælle flere omkring deres innovative maskine, og de fordele som man opnår med deres breaker. Vi har løbende optimeret og forbedret deres annoncering og holdt et tæt samarbejde, for at opnå de bedste resultater. Derudover blev der opsat konverteringssporing, så vi kunne se, hvorvidt deres markedsføringen gav de ønskede resultater, men også hvordan en bruger brugte deres hjemmeside.

Optimering af hjemmeside:

Under vores samarbejde fandt Nordic Media og Fractum frem til, at deres hjemmeside havde brug for mere end blot SEO optimering.
I samarbejde med Fractum fik Nordic Media samlet flere af deres sider, oversat deres engelske til andre sprog, og streamlinet den rejse som deres besøgende oplevede på hjemmesiden.

Resultater:

Med den indsats som er blevet lagt i annoncering, SEO og deres nye hjemmeside over de sidste 12 måneder, ser Fractum nu en langt højere mængde trafik, interaktioner og konverteringer end tidligere.
Med et større fokus på flere lande, som fortsat stiger, har vi nu skaffet og åbnet op for relationer i flere lande, som Brasilien og Limpopo i Afrika.
Fractum er fortsat en virksomhed i fart og udvikling, og vi glæder os til at være og følge dem på deres rejse.

Konklusion:

Med Nordic Media som sparringspartner, så har Fractum markant øget deres online tilstedeværelse, opererer nu i flere lande, og har fået en langt større interesse for deres breaker end tidligere.
De har opnået en langt bedre SEO score, og har haft en mængde trafik de sidste 12 måneder, der tidligere tog flere år at opnå.