Markedsføring

Nordic Media / SERVICES / Markedsføring
marketing conversation img
webanalyser img

ONLINE MARKETING

De sociale medier kan bruges til at øge salget, fortælle de gode historier og skabe synlighed. Det kræver både en god strategi samt anvendelse af de korrekte værktøjer, og det har vi styr på hos Nordic Media. Vi kan både stå for strategien og udførelsen, og ellers rådgiver vi gerne om de bedste løsninger.

Se mere
offline marketing img

OFFLINE MARKETING

Selvom internettet er en stærk modspiller, er der stadig mange forbrugere, der ser TV og hører radio. Valg af de rette medier er afhængig af strategi, budget og målgruppe men uden stærk kommunikation og et kreativt indhold, rækker din indsats ikke langt. Lad os hjælpe dig godt på vej.

Se mere
direct marketing img

DIRECT MARKETING

E-mail kampagner er en effektiv del af direkte markedsføring. Her får I som virksomhed mulighed for at kommunikere jeres budskaber direkte til forbrugeren, så indsatsen kræver mindre ressourcer men skaber resultater – og evt mersalg gennem automatiserede e-mails.

Se mere
kommunikation img

PR & KOMMUNIKATION

At videregive et budskab fra virksomheden til kunderne kan være vanskeligt men er essentielt for, hvordan virksomheden bliver opfattet. PR kan benyttes til at kommunikere værdier, holdninger og kultur, men er også med til at understøtte virksomhedens forretningsmål og bundlinje.

Se mere
samarbejde img

MARKETING SAMARBEJDE

Det kan være svært at finde tiden og den rigtige marketingstrategi. Hos Nordic Media er vores filosofi baseret på relationsmarkedsføring hvor forbrugeradfærd, loyalitet og værdiskabelse er vores ekspertise og fokusområde. Få en seriøs marketing-partner, som skaber resultater for jer.

Se mere
grafiske løsninger img

GRAFISKE LØSNINGER

Vi hjælper gerne med at producere jeres grafiske kommunikations- og marketingmateriale ligegyldigt om det er på papir, til web eller videoproduktion. Alle detaljer bliver gennemgået i vores designs, og derefter kan vi hjælpe med at måle og evaluere resultaterne.

Se mere
Marketing møde img