Tilfredshedsmåling

Nordic Media / SERVICES  / Analyse & Strategi / Tilfredshedsmåling
tilfredshedsmåling img

Lyt til jeres kunder, deres meninger
er guld værd

 

Vi kan hos Nordic Media udarbejde tilfredshedsmålinger på alle de kontaktflader, I har
med jeres kunder. Vi kan også lave målinger baseret på telefonisk henvendelse eller bruge
vores webpanel af uafhængige respondenter til at konkludere, hvad folk tænker og føler
omkring jeres virksomhed og brand. Vores services kan bruges af både virksomheder og det offentlige.

Resultaterne er vigtige for jeres fremtidige strategi – I kan fx optimere markedsføring, kundeservice, ressourcehåndtering eller produktudvikling.

Hvor vigtig er jeres kunders meninger?

 

Når kunden taler, får I feedback på, om jeres virksomhed lever op til sine værdier.
Virksomheder og kommuner træffer løbende mange beslutninger om nye services, tilbud, produkter og mange andre aspekter. Nogle er sværere end andre, men fælles for dem alle er, at man bør levere en tilfredsstillende værdi til forbrugeren.

Loyalitet, tilfredshedsgrad samt værdiskabelse kan måles og justeres gennem tilfredshedsundersøgelser, så vigtige områder, der mangler opmærksomhed, kan optimeres.

Kontakt os i dag
marketing samarbejde team2
direct marketing img

Vi har en all-round tilgang

Hos Nordic Media kan vi hjælpe med at undersøge tilfredsheden gennem web, interviews, telefon, fysisk eller gennem trykte spørgeskemaer

købsadfærd icon

Analyse af værdiscore
Forstå bevæggrundene for jeres kunders køb (og merkøb) af produkter. Se niveauet af loyalitet og i hvilken grad, der er mulighed for at skabe større vækst. Brug undersøgelsen til at skabe differentiering og værdi innovation, der gør dine kunder tilfredse, og øger deres omsætning hos jer.

products icon

Forhåndsmåling af produkter og services
Få lavet en forhåndsmåling af nye varer og services, så behovet kan undersøges, og tilfredsheden kan måles. Det kan vende fiasko til succes og spare virksomheden mange penge både ift markedsføring og den generelle strategi. Vi kan hjælpe med alt fra websites til fysiske varer samt service-ydelser.

rapport icon

Rapportering
Vi sørger for at udarbejde en dokumenteret rapport af vores undersøgelsesmetoder samt konklusioner, som giver jer et hurtigt og grundigt indblik i resultaterne. Vi stræber efter at lave en enkel og overskuelig rapport, så resultaterne er nemme at forstå og omdanne til daglige handlemål for virksomheden.

    nordic media kontor img